Afgelopen woensdag was het een bijzondere dag voor de jeugdspelers van voetbalclub Wodanseck. Twee spelers van de Arnhemse Eredivisieclub Vitesse, Thomas Hajek en Daan Huisman, kwamen op bezoek om met de jeugd te spreken over hun professionele voetbalcarrière.

Hajek en Huisman namen uitgebreid de tijd om met de jeugd te praten en hun vragen te beantwoorden. Ze vertelden hoe het is om als professioneel voetballer te leven en te trainen en gaven waardevolle tips over hoe je jezelf kunt ontwikkelen als voetballer.

Na het gesprek was het tijd om zelf het veld op te gaan en samen met de jeugd te voetballen. De Vitesse-spelers lieten zien wat ze in huis hadden en daagden de jeugd uit om hun skills te laten zien. Het werd een fanatiek potje voetbal waarbij iedereen genoot van het spel en de gezelligheid.

Voor veel jeugdspelers was het een bijzondere ervaring om samen te voetballen met twee professionele voetballers. Het bezoek van Thomas Hajek en Daan Huisman heeft zeker bijgedragen aan de motivatie en het plezier van de jeugdspelers.

Wodanseck kijkt terug op een geslaagde dag en bedankt Thomas Hajek en Daan Huisman voor hun bezoek en inspirerende verhalen. We hopen dat dit bezoek een traditie wordt en we in de toekomst nog veel meer professionele voetballers kunnen ontvangen bij Wodanseck.

admin
maart 1, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *