Jeugd

Welkom bij Wodanseck, dé voetbalclub van Wolfheze waar de jeugd centraal staat! Bij ons draait het niet alleen om prestaties, maar vooral om plezier maken en samen sporten. Onze jeugdteams worden begeleid door ervaren trainers die het beste uit de spelers willen halen. Of je nu net begint met voetbal of al wat ervaring hebt, er is altijd plek voor jou bij Wodanseck. Kom gerust eens langs voor een proeftraining en ontdek of voetbal bij Wodanseck iets voor jou is.

Senioren

Bij Wodanseck zijn we op zoek naar gepassioneerde voetballers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Of je nu net begint met voetbal of al jaren speelt, bij onze seniorenteams is er altijd ruimte voor talent. Maar bij Wodanseck gaat het niet alleen om prestaties, we vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt en dat er naast het voetbal ook ruimte is voor gezelligheid. Kom gerust eens langs voor een proeftraining en ontdek of voetbal bij Wodanseck iets voor jou is.

45+

Bij Wodanseck zijn we trots op ons 45+ team. Bij ons draait het niet alleen om winnen, maar vooral om samen sporten en plezier maken. Onze 45+ spelers zijn nog altijd fanatiek en willen graag nog een balletje trappen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat er een goede balans is tussen inspanning en ontspanning en dat er na afloop van de training altijd tijd is voor een gezellig drankje in de kantine. Kom gerust eens langs voor een proeftraining en ontdek of voetbal bij Wodanseck iets voor jou is.