WOLFHEZE, – Wodanseck pakt de nieuwe mogelijkheid om  vanaf het seizoen ‘22/’23  ook 7×7 voetbal voor senioren te kunnen aanbieden met beide handen aan.. Deze laagdrempelige vorm van voetbal past goed bij het karakter van de club en en biedt senioren de ideale mogelijkheid om langer te blijven voetballen. Bij 7×7 voetbal staat plezier voorop en niet zozeer prestaties.

‘Veld zoekt team’, onder deze ludieke kop start Wodanseck een wervingsactie om volgend voetbalseizoen weer senioren op het Sportpark aan de Duitsekampweg te laten voetballen. Dat kan in allerlei vormen zoals een 1ste elftal, een 2de elftal maar we leggen we nadruk op de nieuwe vorm van 7 tegen 7 voor senioren naast de reeds bestaand vormen van 35+ of 45+.

“Wij zijn erg enthousiast om voor het eerst 7×7 voetbal te gaan aanbieden bij Wodanseck,” zegt Anthony, voorzitter van Wodanseck. “We hopen hiermee een leuke en laagdrempelige manier te bieden om te blijven voetballen voor onze seniorenleden. Het is ook een mooie manier om nieuwe leden aan te trekken die op zoek zijn naar een gezellige en ontspannen manier van voetballen.”

Wodanseck zal starten met het aanbieden van de 7×7 voetbalvorm vanaf het seizoen ‘22/’23 en biedt flexibiliteit in trainings- en wedstrijdtijden. Meer informatie over het aanbod en de inschrijvingen zijn te vinden op de website van Wodanseck.

admin
april 18, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *