Wij zijn opzoek naar nieuwe leuke teams

Bij s.v. Wodanseck draait het niet alleen om voetballen en om beter te worden, maar vooral om de gezelligheid. Wij zijn een club die staat voor plezier, sportiviteit en een goede sfeer. Onze club, opgericht in 1972, is gelegen in het mooie Wolfheze en biedt alles wat je nodig hebt om jouw voetbalcarrière naar een hoger niveau te tillen.

Naast voetbalplezier, bieden wij ook een gemeenschap waarin iedereen welkom is. Ons sportpark aan de Duitsekampweg is voorzien van moderne faciliteiten en een gezellig clubhuis. Hierdoor is er altijd ruimte voor een hapje en een drankje na afloop van de wedstrijd.

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar nieuwe seniorenteams. Ben jij een ervaren voetballer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je juist een beginnende speler die graag wil leren van onze ervaren trainers en coaches? Bij Wodanseck ben je altijd welkom!

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van onze gezellige voetbalgemeenschap? Meld je dan nu aan bij s.v. Wodanseck en beleef het voetbalplezier samen met ons!

*) Mocht u in de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging lid zijn geweest, dan moet u zich laten overschrijven. Neem hiervoor contact op met uw oude vereniging waar u het laatst hebt gespeeld, of neem contact op via voorzitter@wodanseck.nl
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn
admin
april 10, 2023